ISMERD MEG A MERKIT CONSULTING-OT

A szoftverrendszer elengedhetetlen részévé vált az életünknek. Ugyanakkor minél nagyobb szerepet játszik a munkánkban és termékeinkben, annál nagyobb a lehetősége annak, hogy egy szoftver helytelenül működik, ez az adott cégnek rengeteg problémát, vagy akár súlyos következményeket okozhat. Pontosan ezért válik nélkülözhetetlenné a professzionális szoftvertesztelés és a minőségbiztosítási audit. Ezért olyan ügyfeleknek nyújtunk szoftver minőség menedzsment szolgáltatást, akik folyamatosan a tökéletes termék megteremtésére törekednek.

A MERKITRŐL

A MERKIT elnevezés a görög meraki szóból származik. Jelentése, hogy bármibe is kezdünk bele azt, szenvedéllyel, teljes odaadással és osztatlan figyelemmel visszük végig. Pontosan ehhez a felfogáshoz hűséges a mi csapatunk is.

Fejlesztési minőségbiztosítás

Teljeskörű minőségbiztosítási szolgáltatást nyújtunk, amely keretében egy fő tesztmenedzser, illetve projektmérettől és szállítási határidőtől függően meghatározott számú tesztelő szakembert delegálunk. A tesztelési módszertan kialakítása, a tesztelési feladatok elvégzése teljes egészében a MERKIT felelőssége.

Teszt automatizálás – helyszíni és remote

Projekttől függően a MERKIT a teljes folyamatot végezheti önállóan, illetve T&M konstrukcióban, kizárólagos erőforrást is biztosíthatunk. Kollégáink a szakmai trendeket követve, az elérhető legújabb toolokkal és megoldásokkal végzik feladatukat.

Manuális tesztelés – helyszíni és remote

Amennyiben nem teljeskörű minőségbiztosítási szolgáltatásra, hanem projekt jelleggel, időszakosan, tesztelői erőforrásigény merül fel, úgy a T&M konstrukcióban biztosítunk kollégát vagy kollégákat bármilyen időtartamra. A projekt jellegétől függően junior manuális tesztelőtől, senior tesztmenedzser szintig tudunk kollégákat ajánlani.

Szolgáltatásaink:

  • fejlesztési minőségbiztosítás
  • teszt automatizálás
  • helyszíni funkcionális tesztelés
  • távoli funkcionális tesztelés
  • mobil alkalmazás tesztelés
  • UX tesztelés
  • biztonsági kód tesztelés